Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE SEVILLA ARTE

Assouline Sevilla Arte

Το Sevilla Arte περικλείει τη ζωντανή ουσία της Σεβίλλης, προβάλλοντας την πλούσια κουλτούρα του φλαμένκο, τις ταυρομαχίες και την ευλάβεια. Αυτή η ηλιόλουστη πόλη αποπνέει ένα κυρίαρχο πνεύμα, που αντικατοπτρίζεται στα μεγαλοπρεπή άλογά της και τις εκπληκτικές εκκλησίες της. Από τη θέρμη των λιτανειών της Semana Santa μέχρι το πάθος των οπαδών του Sevilla Fútbol Club, η πόλη σφύζει από ζωή και περηφάνια. Η Plaza de Toros de la Maestranza φιλοξενεί τολμηρούς toreros, ενώ οι καλλιτέχνες φλαμένκο εκφράζουν συναισθήματα με κομψό χορό. Μέσα από υποβλητικές εικόνες και συναρπαστική πρόζα, η Assouline αποτυπώνει τη βαθιά ομορφιά και το πάθος αυτού του ισπανικού διαμαντιού. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο συγγραφέας Paul-Maxime Koskas μεγάλωσε στο Παρίσι και έκτοτε έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η ικανότητά του για περισυλλογή τον οδηγεί να μένει πίσω στη γοητεία των τόπων που επισκέπτεται. Όπου κι αν πάει, ξέρει να εκτιμά τα έθιμα και βυθίζεται στην κουλτούρα σαν να είναι δική του. Ένας ποιητής στον ελεύθερο χρόνο του, θα μπορούσε εξίσου να είναι ξεναγός, επιμελητής μουσείου, κριτικός μαγειρικής ή μαέστρος, επαγγέλματα που μοιράζονται την κοινή ικανότητα να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν την ομορφιά. Όταν ανακάλυψε τη Σεβίλλη, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Περιπλανώμενος στους δρόμους, συνάντησε ντόπιους εμπόρους που σύντομα έγιναν φίλοι και έγινε μέρος της ζωής της γειτονιάς. Ο Paul-Maxime μοιράζεται την άποψή του για την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, τις ιδέες και τα μυστικά που συγκέντρωσε με τα χρόνια, οδηγούμενος από το πάθος του για την πόλη.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφίσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Απρίλιο 2024 W24.8xL33.1xD3.9cm 3kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803405

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close