Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE SECRET STAYS

Assouline Secret Stays

Στη πρώτη δεκαετία του 2000 σημειώθηκε μια βαθιά αλλαγή στο τοπίο των σύγχρονων ταξιδιών, όταν κάποιοι άρχισαν να νοικιάζουν τα σπίτια τους σε αγνώστους, ενισχύοντας έτσι μια στενή σύνδεση μεταξύ ταξιδιωτών και μοναδικών χώρων διαβίωσης παγκοσμίως. Αυτή η πολιτιστική εξέλιξη πηγάζει από μια αναζωογονημένη πίστη στην αυθεντική φιλοξενία, που ξεπερνά τις απλές συναλλαγές για να αγκαλιάσει την επιθυμία για ουσιαστικές σχέσεις και την ανταλλαγή ιστοριών. Το Secret Stays, μια μαγευτική εξερεύνηση που επιμελείται η Melinda Stevens, η Issy von Simson και η Tabitha Joyce, αποκαλύπτει είκοσι δύο εξαιρετικές τοποθεσίες που ανήκουν σε αξιόλογες προσωπικότητες, από την Κόμισσα του Burlington μέχρι τους χωρικούς του Tizkmoudine. Είτε πρόκειται για ένα απομονωμένο κροατικό μοναστήρι είτε για ένα ιαπωνικό αρχοντικό machiya, κάθε ιδιοκτησία που παρουσιάζεται περιλαμβάνει μια πλούσια ιστορία και τη σύγχρονη μεταμόρφωσή του, συμβολίζοντας τη δυναμική εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο βιώνουμε τα παγκόσμια ταξίδια σήμερα. Μέσα από ζωντανές εικόνες και οξυδερκείς αφηγήσεις, το βιβλίο εισάγει τους αναγνώστες στα κρυμμένα πετράδια και τις συναρπαστικές ιστορίες πίσω από κάθε προορισμό, προβάλλοντας το διαφορετικό και εξελισσόμενο πρόσωπο του ταξιδιού στον διασυνδεδεμένο κόσμο μας.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Η Melinda Stevens είναι η Ιδρύτρια και Δημιουργική Διευθύντρια της Salt Lick, μιας εταιρείας με πελάτες όπως η LVMH και η Loupe. Ήταν προηγουμένως αρχισυντάκτρια του Condé Nast Traveller UK και στη συνέχεια του Condé Nast Traveler US. Βραβευμένη αρθρογράφος και συντάκτρια, έχει γράψει πολλά βιβλία για την Assouline, παράγει περιοδικά για τον Belmond, είναι Advisor on Step: Your World, υποστηρίζει Chefs in Schools και εργάζεται δίπλα σε ταλέντα και ταξιδιωτικά brands, τη μόδα και το lifestyle. 

Η Issy von Simson είναι μια πολύ έμπειρη συντάκτρια, συγγραφέας και σύμβουλος περιεχομένου. Πιο πρόσφατα ήταν η Αρχισυντάκτρια του Loupe, μιας νέας ψηφιακής ταξιδιωτικής πλατφόρμας που εστιάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν από αυτό είχε περάσει 16 χρόνια σε κορυφαίες συντακτικές ομάδες της Condé Nast, καθορίζοντας τη στρατηγική περιεχομένου και εργαζόταν σε θέματα ευεξίας, ομορφιάς και ταξιδιών, τόσο στα περιοδικά Condé Nast Traveler και Tatler, όσο και στους αυτόνομους οδηγούς τους. 

Η Tabitha Joyce είναι ένας ψηφιακός συντάκτης που πέρασε 10 χρόνια στο Condé Nast Traveler και τώρα είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και σύμβουλος περιεχομένου που συνεργάζεται με διάφορες διεθνείς εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας έκδοσης Mondes του Belmond. Ειδικεύεται στη συγγραφή τροφίμων και ταξιδιών και ήταν συν-συγγραφέας με τη Melinda στο προηγούμενο βιβλίο τους Assouline, Chic Stays.

Χαρακτηριστικά: 304 σελίδες Πάνω από 300 εικονογραφίσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Μάρτιο 2024 W25xL33xD4cm 2,9kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803313

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close