Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE ART OF MANUFACTURE: ALAIN DUCASSE

Assouline The Art of Manufacture: Alain Ducasse

Ανακαλύψτε την τέχνη που ξεκινά από το χέρι ενός τεχνίτη—είτε πρόκειται για ψήστη, σοκολατοποιό, παγωτατζή ή ζαχαροπλάστη. Είναι μια ντελικάτη, όμορφη χειρονομία που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του «À l’origine, le goût» ή «Γεύση, από την αρχή». Από τότε που άνοιξε το πρώτο εργαστήριο του Chef Alain Ducasse το 2013, έδωσε νέα πνοή στις χειροτεχνικές τεχνικές και την εξαιρετική δεξιοτεχνία που χρονολογείται από τον δέκατο ένατο αιώνα. Η αποστολή του; Να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο. Αγκαλιάζοντας τις πρώτες ύλες και τη χειροτεχνική δημιουργία, οι Κατασκευές του Chef Ducasse τηρούν μια απλή αρχή: την επιδίωξη της υψηλότερης ποιότητας και μιας ξεχωριστής γεύσης. Είτε πρόκειται για τη δημιουργία σοκολάτας, καφέ, gelato ή μπισκότων, ο έλεγχος και η μαεστρία είναι πάντα παρόντες. Οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Μηχανήματα και χέρια ενώνονται για να αναδείξουν την παράδοση σε ένα σύγχρονο αριστούργημα. Αυτός ο τόμος προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια κάθε Παριζιάνικης Κατασκευής—Le Chocolat, Le Café, La Glace και Le Biscuit. Εικονογραφημένο με αποκλειστικές εικόνες από τον Laziz Hamani, βυθίζει τους αναγνώστες στην αξιοσημείωτη διαδικασία δημιουργίας μερικών από τις πιο περιζήτητες λιχουδιές του σήμερα. Εμπλουτισμένο με γνώσεις από τον σεφ κάθε εργαστηρίου, το The Art of Manufacture: Alain Ducasse είναι μια απόδειξη της μοναδικής ομορφιάς και φινέτσας που αντιπροσωπεύει η γαλλική δεξιοτεχνία. Εξερευνήστε το σήμερα και απολαύστε την ουσία της γαστρονομικής τελειότητας. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Περίεργος, εκλεκτικός, απαιτητικός, ονειροπόλος και αυτοδίδακτος, ο Laziz Hamani είναι ένας εξαιρετικός φωτογράφος. Βερβερικής καταγωγής, γεννήθηκε και ζει στο Παρίσι. Είναι παθιασμένος με τη δημιουργία όμορφων εικόνων, με τη ζωή του να ορίζεται από μια συνεχή αναζήτηση αισθητικής και νοήματος. Έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές μάρκες πολυτελείας, όπως οι Dior, Cartier και Jaeger-LeCoultre, καθώς και με τον σχεδιαστή Axel Vervoordt, ενώ έχει συνεργαστεί με την Assouline Publishing σε περισσότερους από είκοσι τίτλους. Από τις καλύτερες λεπτομέρειες του υψηλού κοσμήματος μέχρι την καθαρότητα του μινιμαλιστικού σχεδιασμού, ο Hamani στοχεύει να φέρει τον θεατή σε διάλογο με την εικόνα, να προκαλέσει δύναμη και ομορφιά μέσα από τη μοναδική του απλότητα. Φωτογράφισε τις εικόνες για το Uzbekistan: The Road to Samarkand και το Uzbekistan: Living Treasures.

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφίσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Οκτώβριο 2023 W25xL33xD4cm 2,67kg σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803047

120
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 40 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 40 ευρώ



close