Δώρα Γάμου

BRIONVEGA RADIOFONOGRAFO RR226

Brionvega Radiofonografo rr226

Μισός αιώνας μοναδικότητας, αφηγημένος από ένα χαμόγελο ανεξίτηλο στον χρόνο. Το Radiofonografo που δημιουργήθηκε το 1965 από τους σχεδιαστές Achille και Pier Giacomo Castiglioni, είναι ένα εξαιρετικό έργο του μοντέρνου, βιομηχανικού σχεδιασμού, χάρη στο απαράμιλλο στυλ και στον ήχο του. Είναι ένα αίνιγμα, ένα παζλ που εξακολουθεί να εξάπτει τη φαντασία στους λάτρεις του design, είναι ένα έργο τέχνης που κρύβει μέσα ένα μυστικό… Ένα μυστικό κρυμμένο στην κίνηση των όγκων του, στις διαφορετικές διαμορφώσεις των δύο αποσπώμενων ηχείων, στο πάνελ των κουμπιών, στη φουτουριστική και οικεία γραμμή του που το καθιστά ένα διαχρονικό, σύγχρονο κομμάτι, ένα αντικείμενο που μετά από περισσότερα από 50 χρόνια συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και περιέργεια. 

Πολύ αγαπημένο αντικείμενο από τον David Bowie, ο οποίος είχε μια ειδική έκδοση στο σπίτι του, το Radiofonografo γεννήθηκε από την προσωπική πεποίθηση του Achille Castiglioni ότι «Τα αντικείμενα πρέπει να σου κάνουν παρέα». Όπου κι αν βρίσκεται μέσα στο σπίτι προσθέτει προσωπικότητα, τραβώντας την προσοχή και δημιουργώντας μια αμοιβαία σχέση μεταξύ αντικειμένου και χρήστη. 

Συναρμολογημένο από υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προϊόν εξειδικευμένης δεξιοτεχνίας, η επανέκδοση του Radiofonografo rr226 είναι ο φόρος τιμής της Brionvega στο πιο διάσημο sound design στον κόσμο. Με ραδιόφωνο FM/AM, σύνδεση Bluetooth μέσω εξωτερικής συσκευής, πικάπ Pro-Ject με γραφίδα Ortofon και δυνατότητα προσθήκης εξωτερικών μόνιτορ, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και τοποθετείται σε μεταλλική βάση με τροχούς. Τα ηχεία είναι αποσπώμενα και μπορούν να ρυθμιστούν για ακόμα πιο συναρπαστική στερεοφωνική ακρόαση με μέγιστη πιστότητα ήχου. 
Το Brionvega Radiofonografo διατίθεται σε λευκό, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε και ξύλο κερασιάς. 

Το χαρακτηριστικό χαμογελαστό πρόσωπο του ρομπότ, που αποτελείται από κουμπιά και ποτενσιόμετρα, ενσαρκώνει αυτό που αντιπροσωπεύει το Radiofonografo για το κοινό του σήμερα: μια ματιά στο μέλλον, ιδωμένη από το παρελθόν.

Υλικό: Ξύλινος σκελετός με χειροποίητη βαφή. Τροχήλατη βάση αλουμινίου.

Design: Achille and Pier Giacomo Castiglioni

Χαρακτηριστικά: 122x30,5xH.61cm 60 Kg

13410
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 4470 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 4470 ευρώ



close