Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE LAST HEROES: 100 MOMENTS OF OLYMPICS LEGEND - SPECIAL EDITION

Assouline The Last Heroes: 100 Moments of Olympics Legend - Special Edition

Βυθιστείτε στο απαράμιλλο μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων με το The Last Heroes: 100 Moments of Olympics Legend. Αυτό το βιβλίο, που γράφτηκε από τους Γάλλους δημοσιογράφους Olivier Margot και Étienne Bonamy, αποτυπώνει τις συναρπαστικές και γεμάτες σασπένς στιγμές που κάνουν τους Αγώνες τόσο καθηλωτικούς, από τον θρίαμβο του Jesse Owens στους Αγώνες του Βερολίνου το 1936 έως τον συγκινητικό τερματισμό του Derek Redmond με τη βοήθεια του πατέρα του το 1992. Αυτός ο εντυπωσιακός τόμος, γεμάτος φωτογραφίες, εξυμνεί τις εκατό πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η ειδική έκδοση της σειράς Ultimate Collection, διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 100 αντιτύπων, το καθένα με μια προσαρμοσμένη πλάκα με το πρώτο μετάλλιο των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό το εκπληκτικό βιβλίο είναι ένας αδιαμφισβήτητος φόρος τιμής στο πνεύμα των Αγώνων.
Συμπεριλαμβάνονται δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα με κάθε αγορά από την Ultimate Collection των πολυτελών εκδόσεων Assouline.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Ο Olivier Margot υπηρέτησε ως αρχισυντάκτης στο L'Équipe και στο περιοδικό L'Équipe για είκοσι πέντε χρόνια. Είναι νικητής είκοσι τριών εθνικών και διεθνών βραβείων δημοσιογραφίας, από το βραβείο Antoine Blondin έως το Olympic Media Award, και είναι επίσης συγγραφέας πάνω από είκοσι βιβλίων, μεταξύ των οποίων (2004), Time of Legends (2017), The Man Who Never Died (2020) και Louis Vuitton: Trophy Trunks (2022). 

Ο Étienne Bonamy είναι δημοσιογράφος που ειδικεύεται στον αθλητισμό. Έχει συνεισφέρει στα Le Sport και Le Figaro, εκτός από το να γράφει στη L'Équipe από το 1992, με έμφαση στα Ολυμπιακά αθλήματα. Καλύπτει τους Αγώνες από το 1992 και το 2005 έγινε αρχισυντάκτης της L’Équipe. Έκτοτε, ίδρυσε το πρακτορείο τύπου CEBO Média, που ειδικεύεται στην παραγωγή γραπτού και βίντεο περιεχομένου για τον αθλητισμό και το περιβάλλον του.

Χαρακτηριστικά: 208 σελίδες 100 εικονογραφήσεις Γλώσσα αγγλική Κυκλοφόρησε Ιούνιο 2024 Χειροποίητος τόμος σε πολυτελή δερμάτινη θήκη ISBN: 9781649803573 41x48x13cm 10kg

3500
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 1167 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 1167 ευρώ



close