Δώρα Γάμου

BRIONVEGA RADIO.CUBO 50TH ANNIVERSARY

Brionvega Radio.Cubo 50th Anniversary

Pop up the Volume. Μετά από περισσότερα από πενήντα χρόνια το radio.cubo, το εμβληματικό ποπ ραδιόφωνο της Brionvega, επιστρέφει!
Σχεδιασμένο το 1964 από τους Richard Sapper και Marco Zanuso, το radio.cubo είναι ένα cult αντικείμενο, το οποίο περιείχε όλη την επιθυμία για εξέγερση, καινοτομία και χρώμα που χαρακτήριζαν τη δεκαετία του 1960. 
Η εμβληματική του μορφή αποτελείται από δύο μονάδες σε σχήμα κύβου: η μια περιέχει το ηχείο και ο άλλη τα ηλεκτρονικά. Όταν είναι ανοιχτό, η αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο μονάδων δημιουργεί ένα στερεοφωνικό εφέ, όταν είναι κλειστό γίνεται ένα κομψό έγχρωμο κέλυφος. 
Ο ποπ κύβος της Brionvega επιστρέφει με σύγχρονα εξαρτήματα και συνδέσεις, αλλά παραμένει πιστός στο πρωτότυπο όσον αφορά το αδιαμφισβήτητο προφίλ του και τα υλικά. Είσοδος USB και ενσωματωμένο Bluetooth, στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM και ψηφιακό ραδιόφωνο, κατασκευασμένο από μεταλλικό κράμα ZAMAX και εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου που εγγυάται έως και 6 ώρες συνεχούς ακρόασης. 
Το radio.cubo 50° διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε πορτοκαλί, λευκό, κίτρινο, μαύρο και κόκκινο.

Υλικό: ABS, Zamax

Design: Richard Sapper and Marco Zanuso

Χαρακτηριστικά: 21,9x11,5xH.12,7cm Radio FM/RDS, DAB/DAB+ Bluetooth Rechargeable lithium battery Remote control, clock radio

577
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 192 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 192 ευρώ



close