Δώρα Γάμου

ASSOULINE TRAVEL FROM HOME SCENTED CANDLE

Assouline Travel From Home Scented Candle

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διευρύνετε την ταξιδιωτική σειρά της Assouline από ένα άρωμα που αναδεικνύει τη γοητεία κάθε προορισμού. Κάθε κερί φιλοξενείται σε ένα κεραμικό δοχείο που διαθέτει την ίδια εμβληματική μεταξοτυπία του συμβόλου που απεικονίζεται στο αντίστοιχο βιβλίο. Συλλέξτε κάθε προορισμό από τη συλλογή κεριών Travel from Home. 
Η τιμή αφορά ένα κερί.
  • Ταξίδι στην Ίμπιζα με το Ibiza Bohemia Travel from Home Candle. Μια λαμπερή μίξη από λεμόνι, περγαμόντο και πράσινο μήλο σας υποδέχεται σαν μια ανατολή της Ίμπιζα που κατακλύζει με χρώματα την άμμο. Οι φρέσκοι και γήινοι τόνοι του πατσουλί μιμούνται τις ήρεμες στιγμές στα τιρκουάζ νερά του νησιού. 
  • Ταξίδι στο Γκστάαντ με το Gstaad Glam Travel from Home Candle. Νότες από κυπαρίσσι, κέδρο και φύλλα μαύρου καπνού που επικαλούνται τη ζεστασιά μιας χειμερινής απόδρασης. Η αναζωογονητική γλυκύτητα του μούρου αρκεύθου και του palo santo σας κατακλύζουν καθώς χαλαρώνετε δίπλα στο τζάκι μια χιονισμένη μέρα. 
  • Ταξίδι στη Μύκονο με το Mykonos Muse Travel from Home Candle. Ένα μαγικά σαγηνευτικό άρωμα κυκλάμινου, γλυκά, πικάντικα, βοτανώδη αρώματα, τόσο καθηλωτικά όσο το Αιγαίο Πέλαγος. Οι γνώριμες νότες από αμύγδαλο, πράσινο σύκο και φυσικά αρώματα σπόρου τόνκα σας μεταφέρουν στο λευκό-μπλε νησί εν ριπή οφθαλμού. 
  • Ταξίδι στο Μαρακές με το Marrakech Flair Travel from Home Candle. Ο καθαρός αέρας της ερήμου φωτίζει τις αισθήσεις με κυπαρίσσι, γλυκό κέδρο και μούρο αρκεύθου. Μια ομίχλη από μαύρα φύλλα καπνού, περγαμόντο, νερόλι και εσπεριδοειδή σας κατακλύζουν σαν μια εξωτική απόδραση στην πόλη της ερήμου. 
  • Ταξίδι στο Τουλούμ με το Tulum Gypset Travel from Home Candle. Αυτή η μυστικιστική απόδραση αναβιώνεται με τα γήινα αρώματα του ευκαλύπτου, φασκόμηλου και μαύρου πιπεριού. Αναζωογονητικά αρώματα φασκόμηλου, μαύρου κεχριμπαριού και πικάντικου κάρδαμου σας μεταφέρουν στην ειδυλλιακή ακτογραμμή της Καραϊβικής. 
  • Ταξίδι στο φεγγάρι με το Moon Paradise Travel from Home Candle. Εκτοξευόμενος στο σύμπαν, σας καλωσορίζει ένα πολύπλοκο μείγμα μαύρου πιπεριού και μπαμπού. Μόσχος, μια ξυλώδη νότα ξύλου κασμίρ και το γλυκό άρωμα του μπαμπού, λαμπυρίζουν όλα μαζί στο σκοτεινό σύμπαν.
75
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 25 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 25 ευρώ



close