Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE LAS VEGAS MAGIC

Assouline Las Vegas Magic

Στη μέση της ερήμου Μοχάβε, η πρωτεύουσα της απόλαυσης είναι έτοιμη για διασκέδαση. Οι τέλειες επιγραφές νέον του Λας Βέγκας (αν και τώρα έχουν αντικατασταθεί κυρίως με φώτα LED) καλούν τους ταξιδιώτες προσφέροντας τους απεριόριστη διασκέδαση και υπερβολή. Στο παρελθόν, ο τζόγος και τα επώνυμα πρωτοσέλιδα ήταν το κύριο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες, και ενώ αυτές είναι ακόμα και σήμερα δελεαστικές δραστηριότητες, οι βραβευμένοι σεφ, τα πολυτελή ψώνια και η τεχνολογία που κόβει την ανάσα καθιστούν την προσφορά ακόμα πιο δελεαστική. Αυτό που ξεκίνησε ως σημείο στάθμευσης εξελίχθηκε, μέσω των επίμονων προσπαθειών κάποιων ονειροπόλων και ριψοκίνδυνων, σε έναν προορισμό όπου όλα είναι δυνατά, είτε είναι ένας αγώνας χόκεϊ, είτε ένας αγώνας με drone, είτε ακόμη και ένας γάμος αστραπή. Το Las Vegas Magic εξερευνά τις πολλές πτυχές αυτής της μοναδικής μητρόπολης. Μια εκπληκτική επιμέλεια εικόνων—από το Rat Pack μέχρι τη Sphere, από τη Formula 1 έως το Strip— απεικονίζει ένα μαγευτικό πορτρέτο του Βέγκας που σίγουρα θα ενθουσιάσει. Σαν αντικατοπτρισμός, η πόλη υψώνεται από το τοπίο της ερήμου γνέφοντας με το μείγμα των δελεαστικών αξιοθέατων.

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Νικητής του Βραβείου Τύπου της Νεβάδα για το Καλύτερο Ερευνητικό Ρεπορτάζ/Συγγραφή μεγάλου μήκους, ο Richard Abowitz έχει καλύψει το Λας Βέγκας για εκδόσεις όπως το Rolling Stone και οι Los Angeles Times. Ζει στο Βέγκας απέναντι από ένα καζίνο.

Χαρακτηριστικά: 288 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφίσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο 2024 W25xL33xD4cm 2kg σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803498

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close